капче

1 Product

Филтри
  • Нема на залиха
    100 ден

    Разиграј ја твојата новогодишна елка и додај и’ боја со рачно изработените капче лампиони. Бидејќи се правени рачно (и со многу љубов) и од различни типови волница, големината на капче лампионите може да варира до 1 см.

    Clear