слон

2 Products

Филтри

  Активни филтри

  Филтрирај по категорија

  Филтрирај по боја

   Филтрирај по големина

    Филтрирај по цена


    Min Price:

    Max Price:

   • Нема на залиха
    1.250 ден

    Слонот, освен како прекар за некој близок кој се сеќава на апсолутно све од памтивек, во многу култури се интерпретира и како симбол на среќа, мудрост, успех, цврстина, лојалност… И без сите тие значења, украсното слонче го развеселува ентериерот. Супер и како подарок за различни пригоди, за себе, за другарка, за новиот стан на колешка ти, за некој близок кој се сеќава на апсолутно све од памтивек…

   • Нема на залиха
    1.000 ден

    Слонот, освен како прекар за некој близок кој се сеќава на апсолутно све од памтивек, во многу култури се интерпретира и како симбол на среќа, мудрост, успех, цврстина, лојалност… И без сите тие значења, украсното слонче го развеселува ентериерот. Супер и како подарок за различни пригоди, за себе, за другарка, за новиот стан на колешка ти, за некој близок кој се сеќава на апсолутно све од памтивек…