tulip

2 Products

Филтри
 • 1.740 ден

  Подарокот се состои од:

  – Голема керамичка вазна Амстердам, пастел (old rose)
  – Шоља за Кафе/Чај Tulip, жолта
  – ИнстаГранд Кафе Капучино Ванила +Турско Кафе Блек енд Изи
  – Декоративно Цвеќе (снопче)
  – 15 Мини Чоколатца Најлепше Жеље
  – Честитка Само Напред
  – Кутија за Подарок Window Box, square со Декоративно Полнење, Декоративна Картичка + Декоративна Трака

  *Честитката, декоративната картичка и декоративната трака можат да се сменат, по ваш избор (пишете нѝ која избирате во делот Забелешка за Нарачка)
  Доколку не изберете, траката и картичката ке бидат во склад со боите и темата на самиот подарок.

 • 2.340 ден

  Подарокот се состои од:

  – Голема керамичка вазна Амстердам, пастел (old rose)
  – Шоља за Кафе Tulip, розе х2
  – Декоративно гранче Colorful Birds (зелено)
  – 2х Турско Кафе Блек енд Изи и 2х ИнстаГранд Кафе 3во1
  – 2х Рафаело – Сет од 4 чоколадца
  – Честитка Уживајте во Новото Дома
  – Кутија за Подарок со Декоративна Картичка + Декоративна Трака

  *Честитката, декоративната картичка и декоративната трака можат да се сменат, по ваш избор (пишете нѝ која избирате во делот Забелешка за Нарачка)
  Доколку не изберете, траката и картичката ке бидат во склад со боите и темата на самиот подарок.