welcome to the real world

1 Product

Филтри
 • 760 ден

  Подарокот се состои од:

  – А5 Тефтер Feel Good – Само Напред
  – Честитка Честито Дипломирање
  – Фереро Рошер – Сет од 4 чоколадца
  – Кутија за Подарок (window box, basic 22,5 х 17 х 6см) со Декоративни Картичка, Трака и Хартија за Полнење

  *Честитката, декоративната картичка и декоративната трака можат да се сменат, по ваш избор (пишете нѝ која избирате во делот Забелешка за Нарачка)
  Доколку не изберете, траката и картичката ке бидат во склад со боите и темата на самиот подарок.