женска

1 Product

Филтри
 • 1.920 ден

  Подароков е совршен кога сакаш да ги охрабриш женските во твојот живот и да им подариш време и љубов за себе. Пригодата може да биде било каква – од чисто онака, преку дипломирање и мајчинство, до почнување свој бизнис, и сѐ помеѓу што една жена постигнува да направи!

  Подарокот се состои од:
  Афирмации за Правење Чуда
  Дневник за Благодарност @365denablagodarnost
  Арт Принт Everything goes my Way + рамка 20х25см
  Честитка “Само Напред„
  Декоративно Пакување / basic – декоративна кутија + конфети + декоративна трака + картичка

  *Честитката може да биде било која, по твој избор, а истото се однесува и за декоративната трака (опции: црвена, светло розе, пинк, и маслинаста). Пиши нѝ го твојот избор при нарачување, во Забелешка за Нарачка, под делот за податоци.
  *За да стигнат производите во првобитна, неоштетена состојба, истите ке бидат соодветно заштитени пред да бидат ставени во декоративната кутија. Откако ке стигнат, можете самите да ги извадите од заштитните обвивки/кутивчиња и да ги распоредите убаво во кутијата (уште поубаво – на ваш начин).