Врв за Елка Бела Ѕвезда

Нема на залиха

230 ден

Out of stock

Ако сакаш твојата елка годинава да изгледа екстра cozy & warm, финализирај ја со ѕвезда од бело крзно.

Додатни информации

Тежина 0,7 kg
Димензии 19 × 5 × 22 cm

Description

Врв за Елка Бела Ѕвезда

230 ден

Out of stock