Декоративно Пакување / basic large

280 ден

Декоративно пакување за да си составиш подарок во твој стил за кој ке бидеш сигурна/сигурен дека ке биде прифатен со радост.

Декоративното пакување се состои од кутија во димензии 31,5см х 23,5см х 8,5см, декоративни кафеави конфети и е обвиткано со декоративна трака + картичка (и двете можат да бидат по твој избор, пиши нѝ на Instagram или Facebook за да се договориме)

Додатни информации

Димензии 31,5 × 23,5 × 8,5 cm

Description

Оценки и коментари

Сѐ уште нема коментари

Остави оценка

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Декоративно Пакување / basic large

280 ден