Feel Good Тефтер Што е Најдоброто што Може да се Случи? (пинк)

300 ден

Едноставен тефтер со уште поедноставна намера – да те расположи и да ти помогне да се чувствуваш супер уште кога ке го погледнеш.
*90+ листови на линии

Додатни информации

Димензии 20,5 × 1 × 14,5 cm
Шифра: ФТ00002-2 Категории: , , , ,

Description

Оценки и коментари

Сѐ уште нема коментари

Остави оценка

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Feel Good Тефтер Што е Најдоброто што Може да се Случи? (пинк)

300 ден