Керамичка Кутија во облик на Јаболко

Нема на залиха

400 ден

Out of stock

Кутивчево во облик на јаболко одлично ке ти се најде за оние ситници кои ги користиш често, како клучевите од авто, усб и слично, а не се баш за изложување. Или, скроз различно, за шекер, ситни колачиња, лешници, и така натака.

Додатни информации

Тежина 0,3 kg
Димензии 9 × 12 cm

Description

Керамичка Кутија во облик на Јаболко

400 ден

Out of stock