Мало Ежче со Црвена Капа

Нема на залиха

150 ден

Out of stock

Малото, радосно ежче има голем потенцијал да внесе малку весела енергија каде и да му најдеш место за празниците.

Додатни информации

Тежина 0,9 kg
Димензии 5,5 × 5,5 × 7,5 cm

Description

Мало Ежче со Црвена Капа

150 ден

Out of stock