Сет од 10 Сребрени Мини Лампиони

220 ден

1 на залиха

Искористете ги малите лампиочиња за да украсите мала елка, да ги пополните празните места на големата, да ги закачите околу прозор…

Додатни информации

Тежина 0,6 kg
Димензии 3,5 × 5,5 cm

Description

Сет од 10 Сребрени Мини Лампиони

220 ден

1 на залиха