Сет од 10 Златни Мини Лампиони

Нема на залиха

220 ден

Out of stock

Искористете ги малите лампиочиња за да украсите мала елка, да ги пополните празните места на големата, да ги закачите околу прозор…

Додатни информации

Тежина 0,6 kg
Димензии 3,5 × 5,5 cm

Description

Сет од 10 Златни Мини Лампиони

220 ден

Out of stock