Голема Снежна Елка во Саксија

650 ден

1 на залиха

Уште една варијанта на помала елка која освен што е топ за помали простори и за посуптилните меѓу нас, одговара и ако сакаш да појачаш со празничниот вајб по дома (супер ке стои во кујна, до телевизор, во ходник, на скали, во канцеларија, слично).

Додатни информации

Тежина 0,35 kg
Димензии 16 × 40 cm

Description

Голема Снежна Елка во Саксија

650 ден

1 на залиха