Мала Снежна Елка во Саксија

550 ден

1 на залиха

Уште една варијанта на помала елка која освен што е топ за помали простори и за посуптилните меѓу нас, одговара и ако сакаш да појачаш со празничниот вајб по дома (супер ке стои во кујна, до телевизор, во ходник, на скали, во канцеларија, слично).

Додатни информации

Тежина 0,22 kg
Димензии 14 × 33 cm

Description

Мала Снежна Елка во Саксија

550 ден

1 на залиха