Снежна Елка

400 ден

1 на залиха

Мала снежна елка која совршено одговара за помали простории (канцеларија, продавница, спална…), кои сепак заслужуваат да бидат украсени за празниците. Можеш да ја оставиш само таква, можеш да и додадеш сијалички и/или лампиони, а ако немаш баш време за тоа, а сакаш, можеш да си ја нарачаш разиграна со рачно изработени помпом лампиони (сет од 12).

Додатни информации

Тежина 0,34 kg
Димензии 24 × 45 cm

Description

Снежна Елка

400 ден

1 на залиха