Стаклено Ѕвоно со сијалички

Нема на залиха

450 ден

Out of stock

Ако си посуптилна во украсувањето за празниците, но сепак сакаш малце од божиќната магија ваму и таму низ дома, стакленото ѕвоно може да биде баш тоа што го бараш. Најди му место на кафе-асталчето во дневна, на биро, на сталажата со книги, или каде и да решиш, и стакленото ѕвоно со елка и еленчиња ке свети радост и топлина.

Додатни информации

Тежина 0,36 kg
Димензии 10 × 17 cm

Description

Стаклено Ѕвоно со сијалички

450 ден

Out of stock