Големо Украсно Слонче

Нема на залиха

1.250 ден

Out of stock

Слонот, освен како прекар за некој близок кој се сеќава на апсолутно све од памтивек, во многу култури се интерпретира и како симбол на среќа, мудрост, успех, цврстина, лојалност… И без сите тие значења, украсното слонче го развеселува ентериерот. Супер и како подарок за различни пригоди, за себе, за другарка, за новиот стан на колешка ти, за некој близок кој се сеќава на апсолутно све од памтивек…

Додатни информации

Тежина 0,57 kg
Димензии 13 × 7 × 27 cm

Description

Големо Украсно Слонче

1.250 ден

Out of stock