Врв за Елка Златна Ѕвезда

Нема на залиха

200 ден

Out of stock

За класичните празнични декоратори – сипкава златна ѕвезда врв.

Додатни информации

Тежина 0,8 kg
Димензии 19 × 5 × 22 cm

Description

Врв за Елка Златна Ѕвезда

200 ден

Out of stock