badass

1 Product

Филтри
  • 100 ден

    Охрабрувачка честитка која можеш да ја подариш на некој на кој дефинитивно добро ке му дојде да слушне дека е скроз badass во справување со сра*ата низ кои поминува (на кратко). Или чисто онака на некој што е скроз badass во животот.

    Честитката Ви стига спремна за подарување – имате празен простор внатре за да си напишете ваша порака и ја добивате заедно со бело плико.