Декоративни Кутии

5 Products

Филтри
 • 280 ден

  Декоративно пакување за да си составиш подарок во твој стил за кој ке бидеш сигурна/сигурен дека ке биде прифатен со радост.

  Декоративното пакување се состои од кутија во димензии 31,5см х 23,5см х 8,5см, декоративни кафеави конфети и е обвиткано со декоративна трака + картичка (и двете можат да бидат по твој избор, пиши нѝ на Instagram или Facebook за да се договориме)

 • Нема на залиха
  220 ден

  Декоративно пакување за да си составиш подарок во твој стил за кој ке бидеш сигурна/сигурен дека ке биде прифатен со радост.

  Декоративното пакување се состои од кутија во димензии 26,5см х 15,2см х 10,2см, декоративни кафеави конфети и е обвиткано со декоративна трака + картичка (и двете можат да бидат по твој избор, пиши нѝ на Instagram или Facebook за да се договориме)

 • Декоративно Кутивче за пари - Само Напред / Концепт #епродавница ФренклиДекоративно Кутивче за пари - Само Напред / Концепт #епродавница Френкли -13% Off
  Original price was: 80 ден.Current price is: 70 ден.

  За блиските што почнуваат бизнис, положуваат возачка, дипломираат, се преселуваат, верувај нѝ – парите не се неперсонален подарок, туку полн погодок! Уште ако се фино спакувани и со твоја лична порака…

  Кутивчето доаѓа со мала картичка со празен простор внатре за ваша лична порака. И малку конфети за убаво! А парите сами си ги додавате 🙂

 • -13% Off
  Original price was: 80 ден.Current price is: 70 ден.

  За веридби, свадби, кога почнуваат живот заеднички, подгурни ги со некој денар, долар, евро, ке им се најде сигурно. Нормално, спакувај им ги фино, а за extra special touch додај им лично напишана порака

  Кутивчето доаѓа со мала картичка со празен простор внатре за ваша лична порака. И малку конфети за убаво! А парите сами си ги додавате 🙂

 • -13% Off
  Original price was: 80 ден.Current price is: 70 ден.

  За сите убави достигнувања на твоите најблиски подари им можност да се почастат сами. А убавата порака што ке иде во пакет нека биде твоја.

  Кутивчето доаѓа со мала картичка со празен простор внатре за ваша лична порака. И малку конфети за убаво! А парите сами си ги додавате 🙂