Декоративно Кутивче за Пари – Секси

-13% Off

Original price was: 80 ден.Current price is: 70 ден.

За веридби, свадби, кога почнуваат живот заеднички, подгурни ги со некој денар, долар, евро, ке им се најде сигурно. Нормално, спакувај им ги фино, а за extra special touch додај им лично напишана порака

Кутивчето доаѓа со мала картичка со празен простор внатре за ваша лична порака. И малку конфети за убаво! А парите сами си ги додавате 🙂

Додатни информации

Димензии 9,5 × 6,2 × 2,5 cm

Description

Оценки и коментари

Сѐ уште нема коментари

Остави оценка

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Декоративно Кутивче за Пари - Секси

Original price was: 80 ден.Current price is: 70 ден.