Принт

1 Product

Филтри
  • 90 ден550 ден

    Фотографиите се портал кон спомените, мали временски машини од хартија кои нѐ носат до минати моменти на радост, љубов, заедништво, моменти кои го означуваат нашето постоење. Дозволи нѝ да ги овековечиме твоите најомилени моменти со нашиот, нескромно кажано, ѕвер од принтер Canon Prograf 1000.
    *Принтерот користи 12 високо-квалитетни pigment ink бои (LUCIA PRO) со богат интензитет и гаранција од Canon за архивска трајност дури над 200 години, без избледување. Принтаме на оригинална фотографска хартија Canon Pro Luster Photo Paper со благо-сјајна текстура.