Valentine’s Day

100 ден

Понуда што ни хејтерите на празникот не би ја одбиле.

Честитката Ви стига спремна за подарување – имате празен простор внатре за да си напишете ваша порака и ја добивате заедно со бело плико.

Додатни информации

Димензии 12 × 16,5 cm

Description

Valentine's Day

100 ден