Ти и Јас како Г’з и Гаќи

100 ден

Ако не само што сте неразделни, туку ти ги знае и најтајните, тоа е тоа.

Честитката Ви стига спремна за подарување – имате празен простор внатре за да си напишете ваша порака и ја добивате заедно со бело плико.

Додатни информации

Димензии 12 × 16,5 cm

Description

Ти и Јас како Г'з и Гаќи

100 ден