Среќни Празници Снежен Ден

100 ден

За сите тивки, снежни, зимски утра.

Честитката Ви стига спремна за подарување – имате празен простор внатре за да си напишете ваша порака и ја добивате заедно со бело плико.

Додатни информации

Димензии 12 × 16,5 cm

Description

Среќни Празници Снежен Ден

100 ден