Ho Ho No

100 ден

Ако си Гринч и не те боли уво за празниците, магијата, бла бла бла, или пак, познаваш некој таков, честиткава е полн погодок за тебе.

Честитката Ви стига спремна за подарување – имате празен простор внатре за да си напишете ваша порака и ја добивате заедно со бело плико.

Додатни информации

Димензии 12 × 16,5 cm

Description

Ho Ho No

100 ден