Ти и Јас

100 ден

За акција во најава на cute начин кој тешко се одбива.

Честитката Ви стига спремна за подарување – имате празен простор внатре за да си напишете ваша порака и ја добивате заедно со бело плико.

Додатни информации

Димензии 12 × 16,5 cm

Description

Ти и Јас

100 ден