All I Want for Christmas is You

100 ден

За твојата омилена личност со која одвај чекаш да се замоташ во кебе откако ке заврши бадниковото прејадување, криво магаре, парка, и се тоа. И за Мараја Кери.

Честитката Ви стига спремна за подарување – имате празен простор внатре за да си напишете ваша порака и ја добивате заедно со бело плико.

Додатни информации

Димензии 12 × 16,5 cm

Description

All I Want for Christmas is You

100 ден