Само Дома си е Дома

100 ден

За радоста што ја носи чилањето по дома со некоја од омилените серии + личности. Уште подобро, искористи ја како честитка за нов стан/куќа и среќни почетоци.

Честитката Ви стига спремна за подарување – имате празен простор внатре за да си напишете ваша порака и ја добивате заедно со бело плико.

Додатни информации

Димензии 12 × 16,5 cm
Избери варијанта

Само честитка, Честитка со рачна посвета

Description

Само Дома си е Дома

100 ден