Крема Против Стареење 40+

100 ден

Ако плаче заради нова брчка, бело влакно, или едноставно нема многу смисла за хумор, честитката не е за неа/него.

Честитката Ви стига спремна за подарување – имате празен простор внатре за да си напишете ваша порака и ја добивате заедно со бело плико.

Додатни информации

Димензии 12 × 16,5 cm

Description

Крема Против Стареење 40+

100 ден