Денес ти си Главна

-30% Off

Original price was: 100 ден.Current price is: 70 ден.

Кога сакаш да и направиш да се чувствува екстра спешл.

Честитката Ви стига спремна за подарување – имате празен простор внатре за да си напишете ваша порака и ја добивате заедно со бело плико.

Додатни информации

Димензии 12 × 16,5 cm

Description

Денес ти си Главна

Original price was: 100 ден.Current price is: 70 ден.