Ова ќе биде Твоја Година

100 ден

Од девојката што ни 2020 не ја руши до девојката на која и треба малце мотивација. Или свежа инспирација за сарказам.

Честитката Ви стига спремна за подарување – имате празен простор внатре за да си напишете ваша порака и ја добивате заедно со бело плико.

Додатни информации

Димензии 12 × 16,5 cm

Description

Ова ќе биде Твоја Година

100 ден