Без Тебе Животот би бил Тапа

100 ден

За другарките/сестрите кои ни ги разубавуваат деновите.

Честитката Ви стига спремна за подарување – имате празен простор внатре за да си напишете ваша порака и ја добивате заедно со бело плико.

Додатни информации

Димензии 12 × 16,5 cm

Description

Без Тебе Животот би бил Тапа

100 ден