Среќни Празници 101

Нема на залиха

100 ден

Out of stock

Носталгична Френкли варијанта на добро познатата илустрација од олд тајмер со новогодишна елка. Супер честитка за сите кои јуреле со колава како младичи негде околу 80ти.

Честитката Ви стига спремна за подарување – имате празен простор внатре за да си напишете ваша порака и ја добивате заедно со бело плико.

Додатни информации

Димензии 12 × 16,5 cm

Description

Среќни Празници 101

100 ден

Out of stock