Дедо Мраз Рече дека си Кул

100 ден

Новогодишна честитка инспирирана од и направена само за најкул фаците.

Честитката Ви стига спремна за подарување – имате празен простор внатре за да си напишете ваша порака и ја добивате заедно со бело плико.

Додатни информации

Димензии 12 × 16,5 cm

Description

Дедо Мраз Рече дека си Кул

100 ден