Сè е Царски со Тебе

100 ден

Пумпање гуми, чекање ред со саати, стомачен вирус… Среќна/ен си ако имаш некој со кој сè е царски.

Честитката Ви стига спремна за подарување – имате празен простор внатре за да си напишете ваша порака и ја добивате заедно со бело плико.

Додатни информации

Димензии 12 × 16,5 cm

Description

Сè е Царски со Тебе

100 ден