Фала ти за Сè

100 ден

Ако и имаш плачено, ти има купено тест за бременост, пред твоите цигарите биле нејзини, и така натака, кажи и фала.

Честитката Ви стига спремна за подарување – имате празен простор внатре за да си напишете ваша порака и ја добивате заедно со бело плико.

Додатни информации

Димензии 12 × 16,5 cm

Description

Фала ти за Сè

100 ден