Среќни Празници Снежна Ноќ

100 ден

Првата честитка на Френкли. Инспирирана од ноќите кога бевме деца и радосно ги гледавме првите срамежливи снегулки и се молевме до утре се, баш се да биде бело!

Честитката Ви стига спремна за подарување – имате празен простор внатре за да си напишете ваша порака и ја добивате заедно со бело плико.

Додатни информации

Димензии 12 × 16,5 cm

Description

Среќни Празници Снежна Ноќ

100 ден