За Нова Година не ти Купив Ништо

100 ден

Новогодишна честитка од луѓе кои едноставно немаат намера да се замараат со подароци за луѓе кои сепак очекуваат мала пажња за празниците.

Честитката Ви стига спремна за подарување – имате празен простор внатре за да си напишете ваша порака и ја добивате заедно со бело плико.

Додатни информации

Димензии 12 × 16,5 cm

Description

За Нова Година не ти Купив Ништо

100 ден