Омилена Комбинација

100 ден

За дечкото/девојката со кој/а обожаваш да смлатиш по пица-две и да ги бинџаш омилените серии/филмови.

Честитката Ви стига спремна за подарување – имате празен простор внатре за да си напишете ваша порака и ја добивате заедно со бело плико.

Додатни информации

Димензии 12 × 16,5 cm

Description

Омилена Комбинација

100 ден