Среќен 8ми Март

100 ден

Осмомартовска честитка за другарка ти, сестра ти, тетка ти, омилената колешка…

Честитката Ви стига спремна за подарување – имате празен простор внатре за да си напишете ваша порака и ја добивате заедно со бело плико.

Додатни информации

Димензии 12 × 16,5 cm

Description

Среќен 8ми Март

100 ден