Денес ти си Главен

100 ден

Кога сакаш да му направиш да се чувствува екстра спешл.

Честитката Ви стига спремна за подарување – имате празен простор внатре за да си напишете ваша порака и ја добивате заедно со бело плико.

Додатни информации

Димензии 12 × 16,5 cm

Description

Денес ти си Главен

100 ден