blue

1 Product

Филтри
  • 170 ден960 ден

    Едноставно впечатливите цветови во богата сина боја се доволни да го разиграат просторот.

    Нашите арт принтови се испринтани со high-end принтерот Canon Prograf 1.000, кој користи пигментирани бои (LUCIA PRO) со богат интензитет и трајност над 100 години (без избледување – canon-гаранција), на текстурирана, високо-квалитетна 250 грамска хартија (pastel, made in italy).