ден на вљубени

1 Product

Филтри
 • 1.140 ден

  Секси подарок за секси дупиња. Женски И машки.

  Подарокот се состои од:
  The Squeeze / Арт Принт во рамка 15х20см
  Цициња / Арт Принт во рамка 15х20см
  Честитка Your Butt
  Декоративно Пакување / basic – кутија + декоративна трака + декоративна картичка за подарок

  *Ако сакаш подарокот да биде повеќе во твој стил, избери си декоративната картичка од сликите, а декоративната трака може да биде црвена, светло розе, пинк (како буквите), и маслинаста. Пиши нѝ го твојот избор при нарачување, во Забелешка за Нарачка, под делот за податоци.
  *За да стигнат производите во првобитна, неоштетена состојба, истите ке бидат соодветно заштитени пред да бидат ставени во декоративната кутија. Откако ке стигнат, можете самите да ги извадите од заштитните обвивки/кутивчиња и да ги распоредите убаво во кутијата (уште поубаво – на ваш начин).