ежење. музика

1 Product

Филтри
  • 200 ден990 ден

    За сите наши омилени артисти и артистки кои нѝ ги ежат телата и нѝ ги галат душите.

    Нашите арт принтови се испринтани со high-end принтерот Canon Prograf 1.000, кој користи пигментирани бои (LUCIA PRO) со богат интензитет и трајност над 100 години (без избледување – canon-гаранција), на текстурирана, високо-квалитетна 250 грамска хартија (pastel, made in italy).