gallery wall

2 Products

Филтри
  • 170 ден960 ден

    Едноставната илустрација инспирирана од природата и несекојдневните комбинации совршено ненаметливо ке надополни било каков простор.

    Нашите арт принтови се испринтани со high-end принтерот Canon Prograf 1.000, кој користи пигментирани бои (LUCIA PRO) со богат интензитет и трајност над 100 години (без избледување – canon-гаранција), на текстурирана, високо-квалитетна 250 грамска хартија (pastel, made in italy).

  • 200 ден990 ден

    Ах море…

    Нашите арт принтови се испринтани со незаменливиот high-end Canon Prograf 1.000 кој користи пигментирани бои (LUCIA PRO) со богат интензитет и трајност над 100 години (без избледување – canon-гаранција), на текстурирана, високо-квалитетна 250 грамска хартија.