леле

1 Product

Филтри
  • 170 ден960 ден

    За сите среќни и неверојатни ЛЕЛЕ-што-направивме моменти!

    Нашите арт принтови се испринтани со незаменливиот high-end Canon Prograf 1.000 кој користи пигментирани бои (LUCIA PRO) со богат интензитет и трајност над 100 години (без избледување – canon-гаранција), на текстурирана, високо-квалитетна 250 грамска хартија.