линии

1 Product

Филтри
  • 170 ден960 ден

    За минимал простори, или како минималистично надополнување на одреден дел од просторот.

    Нашите арт принтови се испринтани со high-end принтерот Canon Prograf 1.000, кој користи пигментирани бои (LUCIA PRO) со богат интензитет и трајност над 100 години (без избледување – canon-гаранција), на текстурирана, високо-квалитетна 250 грамска хартија (pastel, made in italy).