metronomy

1 Product

Филтри
  • 170 ден960 ден

    Илустрацијава е инспирирана од истоимената песна на еден од најдобрите инди бендови Metronomy од нивниот албум “Small World” од 2022 година, и е тука да нѝ даде надеж за подобри времиња.
    *Овој принт е хоризонтален т.е. landscape (20 х 15см, 25 х 20см, 29.7 х 21см, 40 џ 30см, и 50 х 40 см)

    Нашите арт принтови се испринтани со незаменливиот high-end Canon Prograf 1.000 кој користи пигментирани бои (LUCIA PRO) со богат интензитет и трајност над 100 години (без избледување – canon-гаранција), на текстурирана, високо-квалитетна 250 грамска хартија.