пиење

1 Product

Филтри
 • 2.240 ден

  Подарок за Честито за било која пригода, но особено погоден за нов дом, или слични нови почетоци и за љубителите на Џин.

  Подарокот се состои од:
  Флаша Џин Beefeater 1l
  Свеќа Vintage, rose x2
  Свеќа Vintage, nudes x1
  Чоколатца Рафаело х15 (или една кутија Рафаело од 150г)
  Декоративно Гранче Еукалиптус
  Декоративно Гранче, бело
  Декоративно Гранче, розе
  Честитка Со Среќа (честитка може да се смени со некоја друга, по твој избор)
  Декоративна Кутија + полнење + декоративна трака + декоративна картичка (трака + картичка може да бидат по твој избор, бираш од сѐ што е достапно во момент на нарачување)